Loading...
APARTMA & WELLNESS2022-05-11T08:37:40+00:00

Project Description

VZEMI SI ČAS ZA NARAVO

Mnogi mimoidoči nam že leta prigovarjajo, da bi bila naša kmetija zelo primerna za turizem. In smo uredili hiško za najem.
Za sedaj ponujamo en apartma za 6 oseb.
Kmetija je obdana z gozdovi in travniki. Sosedov praktično ni. Do kmetije pelje 1km privatna makadamska cesta. Dostop z večjimi avtodomi je otežen.
Apartma je zasnovan v bolj odprti zasnovi. Ločena spalnica nudi zakonsko posteljo za 2 osebi. V dnevnem prostoru se nahaja dvignjen pograd za 2 osebi in kavč za raztegnit (1-2 os). Na dilah (podstrešju) so dodatna 4+ ležišča.  V apartmaju je polno opremljena kuhinja ( indukcijske plošče, pečica, hladilnik, posode, krožniki, jedilni servis…)
Apartma se ogreva preko centralne. Za boljše vzdušje pa se lahko zakuri v kaminu.
Na kmetiji se boste lahko oskrbeli z domačim kruhom, jabolčnim  in malinovim sokom, žganjem, medom, jajci in zelenjavo z vrta in njive.
Kmetija je 3 km oddaljena od centra vasi Mislinja, kjer je več trgovin, pošta, zdravstveni dom, lekarna…V Mislinji je ohranjene še nekaj dediščine od stare železarne, ki je bila svoj čas v lasti Žige Zoisa.  Obiščete lahko rojstno hišo slikarja Jožeta Tisnikarjevo (danes galerija). Odprte pa so vam poti do bližnjih mest Slovenj Gradec (12km), Velenje (12km), Vitanje (15km) in smučišč Kope (19km) ter Rogla (16km).WELLNESS SOBA

Wellness ali kot ji mi pravimo SOBA SPROSTITVE  je namenjana izključno gostom naših nastanitev.
V sobi se nahaja masažna kad in finska savna. Za sproščanje sta v prostoru dva ležalnika, razvlaževalec zraka, IR ogrevanje in ambientalne luči.
V sobi so vedno sveži kopalni plašči, brisače in pijača.
PROSIM UPOŠTEVAJTE SOBNA PRAVILA
Zaradi izrednih danosti okolja je možno veliko športnih aktivnosti:
Poleti:  naravni domači bazen, kolesarstvo( MTB, trail, Bike park Kope in Rogla), plezanje, pohodništvo, jamarstvo, pohorska barja, reka Mislinja, pritoki, divjina, ,…
Zime: smučanje Kope, Rogla, sankanje, tekačenje, turno smučanje…

VEČ IZ OKOLICE