Loading...
APARTMA2021-06-07T08:51:41+00:00

VZEMI SI ČAS ZA NARAVO

Mnogi mimoidoči nam že leta prigovarjajo, da bi bila naša kmetija zelo primerna za turizem, pa smo se odločili da začnemo.
Za sedaj ponujamo en apartma za 6 oseb.
Kmetija je obdana z gozdovi in travniki. Sosedov praktično ni. Do kmetije pelje 1 km privatna makadamska cesta.
Apartma je zasnovan v bolj odprti zasnovi. Ločena spalnica nudi zakonsko posteljo za 2 osebi. V dnevnem prostoru se nahaja dvignjen pograd za 2 osebi in kavč za raztegnit (1-2 os). Na dilah (podstrešju) so dodatna 4+ ležišča.  V apartmaju je polno opremljena kuhinja ( indukcijske plošče, pečica, hladilnik, mikrovalovna, posode, krožniki, jedilni servis…)
Apartma se ogreva preko centralne. Za boljše vzdušje pa se lahko zakuri v kaminu.
Kmetija je 3km oddaljena od centra vasi Mislinja, kjer je več trgovin, pošta, zdravstveni dom, lekarna…V Mislinji je ohranjene še nekaj dediščine od stare železarne, ki je bila svoj čas v lasti Žige Zoisa.  Obiščete lahko  rojstno hišo slikarja Jožeta Tisnikarjevo ( danes galerija). Odprte pa so vam poti do bližnjih mest Slovenj Gradec(12km), Velenje (12km), Vitanje (15km) in smučišč Kope (19km) ter Rogla (16km).
Na kmetiji se boste lahko oskrbeli z domačim kruhom, jabolčnim  in malinovim sokom, žganjem, medom, jajci in zelenjavo z vrta in njive.
Zaradi izrednih danosti okolja je možno veliko športnih aktivnosti:
Poleti:  naravni domači bazen, kolesarstvo; MTB, trail, Bike park Kope in Rogla, plezanje, reka Mislinja, pritoki, divjina, pohodništvo, jamarstvo, barja,…
Zime:, smučanje Kope, Rogla, sankanje, tekačenje, turno smučanje…

VEČ IZ OKOLICE